Varmevekslere

Type BCF

BCF-varmeveksleren er en kompakt varmeveksler med fast rørbundt. Den fremstilles med varmeovergangs-flader fra 0,11 m² til 11,45 m².

Alle størrelser leveres i 1-, 2- og 4-vejs udførelse og vendepladeafstanden kan tilpasses for at opnå optimal strømning.

Type GPL

Den loddede pladevarmeveksler, type GPL, består af prægede plader i rustfrit stål.

Pladerne vendes skiftevis, således at der danner sig et net af kontaktpunkter. På denne måde opnås stor varmeoverførsel.

GPL pladevarmeveksleren har »parallel væskeføring«.

Type TPL

Den loddede pladevarmeveksler type TPL består af glatte basisplader i rustfrit stål, som omslutter turbulensplader med høj termodynamisk virkning.

Varmeveksleren bliver sammenloddet ved høj temperatur og under vakuum. Resultatet bliver en kompakt, effektiv og økonomisk varmeveksler.

Turbulenspladerne kan leveres med prægning tilpasset forskellige væsker og gennemstrømningsmængder. Der anvendes således bredmaskede turbulensplader ved store gennemstrømningsmængder for at få lav strømningsmodstand, og der anvendes fintmaskede turbulensplader ved lave flow.


Type FP

En FP pladevarmeveksler består af prægede og sammenskruede plader, som er forsynet med pakninger.

Pladerne er placeret i et stativ bestående af en fast forplade og en løs presplade. Efter sammenspændingen danner pladernes prægning to separate systemer af kanaler, som tillader de to medier at passere varmeveksleren under kraftig turbulent modstrøm.

Den højt udviklede prægning medfører, at FP varmeveksleren også kan tilpasses driftssituationer, hvor der er stor forskel på de to mediers flow og krav til strømningsmodstand.

Mulighed for adskillelse og rengøring medfører, at FP varmeveksleren også kan anvendes til let forurenede medier.

Produktblade

BCF Rørvarmeveksler og oliekøler

FP Pladevarmeveksler

GPL Pladevarmeveksler

TPL Pladevarmeveksler

Andre typer varmevekslere

CP Rørvarmeveksler

SWF Sikkerhedsvarmeveksler

FUNKE Luft/olie-kølere

K.E. JEPSEN
Hovedkontor
Ambolten 2
DK-2970 Hørsholm

(+45) 45 57 04 04
jepsen@jepsen.dk

Brønderslev afdeling  
Bredgade 108
DK-9700 Brønderslev

(+45) 98 80 09 09
jepsen@jepsen.dk

CVR-nr 72401115

© Copyright 2024 Handels- & ingeniørfirma K.E. JEPSEN